Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Hit/hit-és erkölcstan oktatás
Tisztelt Szülők!
Tájékoztatjuk a már hit-és erkölcstan oktatásban részt vevő gyermekek szüleit, hogy a jogszabály szerint, amennyiben szeretnének, május 20-ig áll módjukban változtatni a csoportbesoroláson.
Felhívjuk szíves figyelmüket a jogszabály következő pontjára (14 § (5)):
"Ha a tanulót – kérelmére – felvették a szabadon választott tanítási órára, a tanítási év végéig, vagy, ha a tanítási év vége előtt befejeződik, az utolsó tanítási óra befejezéséig köteles azon részt venni."
Kérjük, hogy a fentiek miatt körültekintően módosítsanak, mert tanév közben erre már nem lesz lehetőségük.
Kérjük, hogy ha a módosítás mellett döntenek, töltsék le a jelentkezési lapot innen, és legkésőbb május 15-ig az osztályfőnöknek eljuttatni szíveskedjenek!