Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
GÓLYATÁBOR, 2014
Minden fontos infó, ami a gólyatáborral kapcsolatban fontos lehet.

Tisztelt szülők, kedves csokonais gólyák!

Íme, a várva várt levél, amelyben minden fontos információt megtalálhatnak a CSVMG gólyatáborával kapcsolatban.

A beiratkozáskor rekordlétszámú diák jelentkezett, így összesen 50 fős kontingens utazik a Mátrába. Akkor még az is felmerült, hogy változtatnunk kell a helyszínen, de szerencsére megoldódott a szállás-kérdés. Mivel az alapszállásra (Református Üdülő) összesen 34 fő fér el, így 16 fő (tanárok is diákok is) a közeli BKV-üdülőben kerülnek elszállásolásra.

A BKV-üdülőben csak a szállás biztosított, az étkezés – két turnusban – a Református Üdülőben történik.

A szállásadók nyomatékosan felhívták a figyelmünket, hogy beteg személy nem tartózkodhat a táborban, ezért kérjük, ha a gyermek rosszul van, ne engedjék el a táborba.

A Volánbusz a rendelkezésükre bocsát egy külön buszt mind az oda, mind a visszaútra.

A beiratkozáskor mindenki befizetett 5000 forint előleget. A fennmaradó 10.000 forintot az induláskor a busznál fogjuk elkérni önöktől.

Indulás: augusztus 24., vasárnap, 8:15-kor a Stadionok Volánbusz pályaudvarról. Találkozó: 7:30-tól (ahol a csokis tömeg gyűlik).

Érkezés: augusztus 26., kedd, szintén a Stadionokhoz, kb. 17:00-18:00 óra körül. A buszunk menetrend szerint 15:21-kor indul vissza a Mátrából.

A visszaindulás napján már nem kapunk ebédet, ezért kérjük önöket, hogy így készüljenek! A szállás mellett kisbolt található, alapvető élelmiszerekkel, bízunk benne, hogy nem hal éhen senki. :)

Ha a gyermek rendszeresen szed gyógyszert, vagy bármilyen különleges helyzetben van, kérjük jelezzék a szervezőknek az indulás előtt!

Egyébként egy erdei túrához szokásos dolgokat érdemes bepakolni: erős, zárt cipő, esőkabát, egy-két melegebb holmi, szúnyog, ill. kullancsriasztó. Strandolni nem fogunk, fürdőruha nem fontos.

Ha bármilyen kérdésük felmerül, írjanak a kiss.laszlo@focitipp.hu e-mail címre, vagy hívják a 06/70-20-77-20006/70-20-77-200-as telefonszámot.

üdvözlettel: a szervezők