Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Hírek
Ügyelet20200401
ÜGYELET
Tájékoztatás 2020.04.01.
Áprilisi ebédbefizetés
Az áprilisi havi ebédbefizetés a Megyeri Úti Általános Iskolában 2020. március 25-27-én, 7:00 és 17:00 óra között lesz.
Elmarad az ebédbefizetés
A csütörtök délutáni április havi ebédbefizetés a kialakult helyzet miatt elmarad.
Étkeztetés lemondása
Tisztelt Szülők! Az étkeztetés kapcsán kérjük, hogy holnap reggel 8.30-ig jelezzék felénk a csvmgtitkar@gmail.com email címre, vagy az iskolai telefonszámon (06 1 380 7170), ha a 2020. március 16-i héten igényelnek étkeztetést a gyermekük számára! A szolgáltató kéri, hogy az elektronikus jelentő rendszerükön keresztül is jelezzék ebéddel az kapcsolatos igényüket! Tájékoztatom Önöket, hogy jelenlegi információim szerint az intézmény épületében a gyermekek étkeztetése nem történhet meg. Ez alól csupán az ügyeletes intézmény képez kivételt, az ügyeletben található gyermeklétszám erejéig. Tisztelettel: Tóthné Nyiszteruk Hilda intézményvezető

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Forgalmi rend változása
Rádi Attila alpolgármester úr tájékoztató levelet küldött az iskolánk előtti forgalmi rend változásáról, melyet kattintás után olvashatnak.

"Tisztelt Szülők!

2019 szeptembertől a Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium előtt új felújított fogadótér és ehhez kapcsolódóan új forgalmi rend várja az tanulókat és szülőket.

Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium környezetében felmerülő reggeli és délutáni zsúfoltság csökkentése, és a közlekedők biztonsága érdekében – a rendőrség szakmai kezdeményezésre és az intézmény vezetőségének egyetértésével – a tanintézmény előtti teret az iskolai nyári szünetben átépít-tettük, egyúttal a forgalomtechnikai kezelő Budapest Közút Zrt. jóváhagyásával új, egyedülálló forgalmi rendet vezettünk be. A felújításnak köszönhetően nőtt a parkolóhelyek száma, a téren akadálymentes parkoló segíti a rászorulók várakozását, az iskola bejárata előtti fogadótér új kőburkolatot kapott, és új padok telepítésére is sor került. A tanintézet ezután mindhárom irányból akadálymentesen közelíthető meg.

A legfontosabb változtatás, a gépjármű forgalom egyirányúsítása a Bőrfestő utcában, a tanintézmény ingatlanjától kezdődően, a Szíjgyártó utca irányába, egészen a nyugati oldali parkolóterület kezdetéig. Valamint több helyen változnak a megállás és várakozás feltételei.

Újdonság, hogy az intézményt kiszolgáló, ún. K+R (Kiss & Ride) elnevezésű megállóhely létesült, mely – a hagyományos parkolóhelyektől eltérően – a gyermekeket szállító autók rövid idejű megállását szolgálja. Ezeken a helyeken csak annyi időre lehet gépkocsival megállni, amíg a gyermek elköszön, és bemegy az iskolába, a szülő pedig tovább halad a Szíjgyártó utca irányába és átadja a helyet a következő érkezőnek. Azok a szülők, akik szeretnék bekísérni gyermeküket az iskolába, hosszabb várakozásra az iskola előtti gyalogos felület mindkét oldalán kialakított új merőleges felállású, hagyományos, vagy a Bőrfestő utcai parkolóhelyeket vehetik igénybe. A K&R felületen várakozni tilos, az áruszállítás céljából történő megállás sem megengedett.

A K&R megálló hely két végén gyalogosok számára kijelölt járda szakaszon nagy figyelemmel hajtsanak át, a keresztező járdán érkező gyalogosokra vigyázzanak.

A Lakkozó utca 43. szám mellett mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolót jelöltünk ki. Az intézmény akadálymentes megközelítése természetesen mindhárom irányból biztosított.

Kérjük, hogy a gyermekek biztonsága érdekében ne a megszokások alapján, hanem az újonnan kitáblázott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel, körültekintően vezessenek!

Megértésüket és aktív közreműködésüket köszönjük! 

Újpest Önkormányzata,

Budapest, 2019. augusztus 28.

Rádi Attila alpolgármester"