Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Hírek
Matematika szakos pedagógust keresünk
Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium várja olyan matematika szakos pedagógusok jelentkezését, akik szívesen lennének tagjai a dinamikusan fejlődő, innovatív intézményünk családias közösségének. Pályakezdő kollégák jelentkezését is szeretettel várjuk! Az önéletrajzokat a csvmgtitkar@gmail.com címre szíveskedjenek küldeni.
Gyermekeinkért-díj 2021
Immáron második alkalommal tüntette ki a Szülői Munkaközösség iskolánk pedagógusait a Fock Izabella emlékét őrző Gyermekeinkért-díjjal: az alsóban tanítók közül Katona Andrásné, a felsős tanárok közt Csapó Pál, a gimnázium tagozaton pedig Gruden Dezső részesült elismerésben. Szívből gratulálunk!
Napközis tábor befizetési időpontjai
eTwinning: Nemzeti Minősített Projekt révén partnerintézmény lettünk!
Tarné Éder Marianna, intézményvezető-helyettes asszony eTwinning projektje, a Coding to save the Planet elnyerte a Nemzeti Minősített eTwinning Projekt-címet, s az elismerés részeként eTwinning partnerintézménnyé vált iskolánk! Szívből gratulálunk!
Fontos információk a gimnáziumi beiratkozásról

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Felvételi előkészítő
Online is!
Kedves Felvételizők!
Kedves Szülők és Diákok!

2020.10.07-én szerdán 14.30-kor kezdjük iskolánk online felvételi előkészítőjét a magyar nyelv és irodalom tantárggyal. 

Minden héten tartunk előkészítő foglalkozást, de a tantárgyak heti váltásban követik egymást. Ez azt jelenti, hogy jövő héten matematika, két hét múlva pedig újra magyaróra lesz.
Minden héten legkésőbb keddig küldjük a linket az órához, amelyet kizárólag az előkészítő ideje alatt tudnak megtekinteni. Az órák nem letölthetők és nem másolhatók, a személyiségi jogok maximális figyelembevételével.

Köszönjük a jelentkezést és jó felkészülést kívánunk!

Tatár Gabriella Katalin
igazgatóhelyettes