Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Felhívás - CSTDK
Mi az a CSTDK? A Csokonai Gimnázium Tudományos Diákköre.

Felhívás

Tisztelt Diákjaink!

Nevelőtestületünk a 20. születésnap jegyében hirdeti meg a CSTDK rendezvényét.

Időpontja: 2009. február 24. kedd  1. és 2. óra

A CSTDK felolvasó üléseire olyan diákok jelentkezését várjuk, akik valamilyen témában, tudományban jártasak; felkészültségük már-már szakértelem. Szívesen tartanának előadást (max. 45 percben) érdeklődő társaiknak és tanáraiknak, esetleg meghívott szülőknek. Maguk tanáraik segítségével gondoskodnak az előadás megtartásához szükséges technikai és szemléltető eszközökről.

Minden 1-12. évfolyamos diák jelentkezhet előadása pontos címével osztályfőnökénél és mentoránál. Kik azok a mentorok? Azok a szaktanárok, akiket a diák maga kér fel segítség nyújtására. A jelentkezés végső határideje: február 18. szerda.

Február 24-én kedden az 1-2. órában a tanórák helyett lesz a CSTDK. A 3. órától kezdve rendes tanítási napot tartunk. Ha jól sikerül a CSTDK, jövőre kiterjesztjük egy egész napra.