Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Emlékek a Szöszmötölő táborból (2016)
Ismét megrendeztük június végén a Szöszmötölő tábort iskolánkban. A gyerekek Amerika kultúráját, nevezetességeit ismerhették meg, a kreatív alkotókedvüket a földrészre (országaikra) jellemző tárgyak, ételek, stb. készítésében kamatoztathatták.
Maximális létszámmal, 55 fő gyermekkel indultunk neki a hétnek, és készítették el a szebbnél-szebb alkotásaikat.(Álomfogó, hawaii nyaklánc, kincses láda, stb.)
Négy pedagógus vett részt a tábor lebonyolításában: Galiné Szabó Katalin, Palotainé Nagy Vera, Szendrői Andrea és jómagam személyében.

Vélemények a gyerekektől:

"Nagyon tetszik a Szöszmötölő tábor. Mickey Mouse párnahuzat, álomfogó készítés, plakátkészítés, ezek a kedvenceim. Imádom ezt a tábort! Szeretem a tanárokat is és a gyerekeket is. Itthon minden nap azt mesélem, hogy mi történt itt."


Horváth Alexandra 3.b

"A következő írásomban a Szöszmötölő táborban töltött napjaimról lesz szó.

A tábor nagyon izgalmas volt.Sokat játszottunk, beszélgettünk és kézműveskedtünk. A legjobban a plakát -és a dobozkészítés tetszett. A tombola sorsolása nagyon vicces volt. A vadnyugatos táncolás és a hírességek sétánya volt a legjobb. Nagyon finomakat ettünk a közeli étteremben. Ebéd után elmentünk a játszótérre, és ott versengtünk a hintáért. Nagyon jó volt a táborban. Köszönöm, hogy itt lehettem!"

(név nélkül)

Jövőre újra találkozunk! (A szervezők nevében Salamonné Simonffy Zita)

A táborban készült képeket ITT tekinthetik meg.