Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Hírek
Csokonai ECHO - 7. szám
Megjelent a Csokonai ECHO legfrissebb, 7. száma, benne ismét sok-sok izgalmas téma: Levegő hét, leendő 5-es osztályfőnökök bemutatása, Csokonais életképek (Pi-nap, március 14., Vitamin nap és Pénz7), házi röplabda bajnokság, Haga Zsolt-riport, színikritika, CSÍP, humán kiállításlátogatás, kadét programok, s persze megint rengeteg siker!
Kutas József tanár úr az Újpest TV-ben
A Helyi érték című műsorban beszélgettek vele tanításról, írásról.
Űrkalandozás - az 5.b osztály digitális témahétre készített projektmunkája
Megérkezett a végleges felvételi lista!
Nyári TÁBORJÁRÓ EXPEDÍCIÓ rendkívüli árengedménnyel!
Tájékoztató és jelentkezési lap:

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Emlékek a Szöszmötölő táborból (2016)
Ismét megrendeztük június végén a Szöszmötölő tábort iskolánkban. A gyerekek Amerika kultúráját, nevezetességeit ismerhették meg, a kreatív alkotókedvüket a földrészre (országaikra) jellemző tárgyak, ételek, stb. készítésében kamatoztathatták.
Maximális létszámmal, 55 fő gyermekkel indultunk neki a hétnek, és készítették el a szebbnél-szebb alkotásaikat.(Álomfogó, hawaii nyaklánc, kincses láda, stb.)
Négy pedagógus vett részt a tábor lebonyolításában: Galiné Szabó Katalin, Palotainé Nagy Vera, Szendrői Andrea és jómagam személyében.

Vélemények a gyerekektől:

"Nagyon tetszik a Szöszmötölő tábor. Mickey Mouse párnahuzat, álomfogó készítés, plakátkészítés, ezek a kedvenceim. Imádom ezt a tábort! Szeretem a tanárokat is és a gyerekeket is. Itthon minden nap azt mesélem, hogy mi történt itt."


Horváth Alexandra 3.b

"A következő írásomban a Szöszmötölő táborban töltött napjaimról lesz szó.

A tábor nagyon izgalmas volt.Sokat játszottunk, beszélgettünk és kézműveskedtünk. A legjobban a plakát -és a dobozkészítés tetszett. A tombola sorsolása nagyon vicces volt. A vadnyugatos táncolás és a hírességek sétánya volt a legjobb. Nagyon finomakat ettünk a közeli étteremben. Ebéd után elmentünk a játszótérre, és ott versengtünk a hintáért. Nagyon jó volt a táborban. Köszönöm, hogy itt lehettem!"

(név nélkül)

Jövőre újra találkozunk! (A szervezők nevében Salamonné Simonffy Zita)

A táborban készült képeket ITT tekinthetik meg.