Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Hírek
Megérkezett a végleges felvételi lista!
Nyári TÁBORJÁRÓ EXPEDÍCIÓ rendkívüli árengedménnyel!
Tájékoztató és jelentkezési lap:
Gimnáziumi felvételi jegyzék
Csokonai ECHO - 6. szám
Megjelent a Csokonai ECHO márciusi száma, benne többek közt: a testvériskolánk bemutatása, interjú a leendő 9-es osztályfőnökökkel, valamint Fölker Sára röplabdázóval, művészeti és kadét programok, iskolai rendezvények, s persze ismét sok-sok siker.
Pótfelvételi március 14-én

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Elsők lettünk!

Óriási siker a kerületi korcsolyaversenyen

Győzelmünk titka

December 3-án a Szent István téri korcsolyapályán mérték össze tudásukat az újpesti diákok. A gyerekek ügyességi és gyorsasági feladatokban is bizonyították tehetségüket. A mi iskolánk csapata végzett az első helyen, megelőzve még – az eddigi sportversenyek alapján mumusnak tartott – hoki versenyzőkkel tarkított Testnevelés Tagozatos Általános Iskolát is.

A győztes 4.a osztályos csapat tagjai:

Berliner Klaudia, Czinszki Fanni, Hetényi Levente, Laskovics Laura Róza, Oláh Márton, Varga Bálint, Tartalék: Nemoda Balázs, Felkészítő tanár: Kalász Béláné – Marika néni

Mi a titok? A kis versenyző kompánia egy osztályból került ki. Méghozzá egy olyan osztályból, akik elsőtől kezdve – testnevelés óra keretében – minden héten korcsolyázni jártak. És ami legalább ilyen fontos, olyan közösségből, melynek, Zsóka néni és Marika néni nevelésének köszönhetően, fő értékei közé tartozik az egymásra való odafigyelés, egymás segítése. Már elsőtől kezdve csoportmunkához voltak szoktatva. Negyedévente más-más beosztásban kellett egymással dolgozniuk. Együtt küzdötték át magukat a matematika számrengetegén, keltek át tutajjal és uszállyal az j-ly helyesírás óceánján, vagy ültettek virágokat az iskola előtti ládákba környezetük szépítésére. Többen kérdezhetik itt: „na de hogy kerül a csizma az asztalra?”. Úgy, hogy emiatt eme nebulók ismerik egymás képességeit, megtanultak figyelni egymásra, feladatokat elosztani egymás között, és főleg bízni egymásban, ami mind egy jó csapat elengedhetetlen ismérvei. A szülők nevében is köszönjük.

Cikk a témában Újpest város honlapján: http://www.ujpest.hu/hir/2487/Csuszkaltak_az_alsosok/  

Képek: https://picasaweb.google.com/csvmg.1a/UjpestiKoriveerseny?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKaA_IXr9KGN_QE&feat=directlink