Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Elsők lettünk!

Óriási siker a kerületi korcsolyaversenyen

Győzelmünk titka

December 3-án a Szent István téri korcsolyapályán mérték össze tudásukat az újpesti diákok. A gyerekek ügyességi és gyorsasági feladatokban is bizonyították tehetségüket. A mi iskolánk csapata végzett az első helyen, megelőzve még – az eddigi sportversenyek alapján mumusnak tartott – hoki versenyzőkkel tarkított Testnevelés Tagozatos Általános Iskolát is.

A győztes 4.a osztályos csapat tagjai:

Berliner Klaudia, Czinszki Fanni, Hetényi Levente, Laskovics Laura Róza, Oláh Márton, Varga Bálint, Tartalék: Nemoda Balázs, Felkészítő tanár: Kalász Béláné – Marika néni

Mi a titok? A kis versenyző kompánia egy osztályból került ki. Méghozzá egy olyan osztályból, akik elsőtől kezdve – testnevelés óra keretében – minden héten korcsolyázni jártak. És ami legalább ilyen fontos, olyan közösségből, melynek, Zsóka néni és Marika néni nevelésének köszönhetően, fő értékei közé tartozik az egymásra való odafigyelés, egymás segítése. Már elsőtől kezdve csoportmunkához voltak szoktatva. Negyedévente más-más beosztásban kellett egymással dolgozniuk. Együtt küzdötték át magukat a matematika számrengetegén, keltek át tutajjal és uszállyal az j-ly helyesírás óceánján, vagy ültettek virágokat az iskola előtti ládákba környezetük szépítésére. Többen kérdezhetik itt: „na de hogy kerül a csizma az asztalra?”. Úgy, hogy emiatt eme nebulók ismerik egymás képességeit, megtanultak figyelni egymásra, feladatokat elosztani egymás között, és főleg bízni egymásban, ami mind egy jó csapat elengedhetetlen ismérvei. A szülők nevében is köszönjük.

Cikk a témában Újpest város honlapján: http://www.ujpest.hu/hir/2487/Csuszkaltak_az_alsosok/  

Képek: https://picasaweb.google.com/csvmg.1a/UjpestiKoriveerseny?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKaA_IXr9KGN_QE&feat=directlink