Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Délvidéken járt a Csokonai Gyerekkar
Úticéljaink voltak: Pélmonostor, Vörösmart, Kórógy, Újvidék, Nagybecskerek

Nagysikerű koncertsorozatot adott a Csokonai Gyerekkar a délvidéki magyaroknak

2012. május 9-én indult útnak Horvátországba és Szerbiába a Csokonai Gyerekkar 22 kórustaggal, 4 csellistával (Erkel Gyula Zeneiskola csellóegyüttese, művészeti vezető: Pásztiné Szabó Zsuzsánna), 1 citerással (Mihályik Virág citeraművész), valamint kísérő szülőkkel és tanárokkal. A nagysikerű koncertsorozat keretében Pélmonostoron, Vörösmarton, Kórógyon, valamint Újvidéken és Nagybecskereken vendégszerepeltünk. A turnéról az újpest.hu oldalán jelent meg cikk, melyben részletesen olvashatnak az élményekről.  

Köszönjük az anyagi támogatást, amit az út megszervezésére kaptunk Wintermantel Zsolt polgármester úrnak, Molnár Szabolcs alpolgármester úrnak és Újpest képviselőtestületének! Köszönjük a horvát és szerb kontakt személyeknek - Sipos Zsivics Tündének és Szatmári Melittának - a szervezést! Köszönjük a velünk utazó szülőknek és tanároknak is a segítséget!

Pászti Károly karnagy