Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Csurka Eszter kiállításán jártunk
Folytatván kortárs művészeti kirándulásainkat, az Ybl Budai Kreatív Házba látogattunk közel 20 diákkal pénteken, a tanítás után. Miklovicz Katalin és Sándor Zsolt ezúttal egy kivételes alkotó művészetébe kalauzolta el középiskolás és nyolcadikos tanulóinkat.

Az 1969-ben született Munkácsy Mihály-díjas Csurka Eszter valódi „összművész”: festő, szobrász, performer, fotós, rendező, színész és divattervező. Alkotásai káprázatosan elevenek, elvétve statikusak csak. Fátyolos festményei a „bemozdult” fényképeket idézve teremtik meg a mozgás, valamint az elillanó pillanat misztikumát, víz alatt készült amorf szobrainak dinamikája pedig magával ragadja a szemlélő képzeletét.  A csodásan berendezett kiállítótér Csurka-videó installációi is roppant érdekesek voltak a diákok számára, hisz a kortárs képzőművészet egy modern és izgalmas ágával ismerkedhettek meg általuk.

Reméljük, a kiállítással ismét sikerült közelebb hoznunk diákjaink számára a kortárs művészetet, mely sokszor legalább annyira lenyűgöző, mint a klasszikus – Csurka Eszter tárlata is kitűnő példája volt ennek. 

"A mi időnk" című kiállítás még most hétvégén, március 24-ig tekinthető meg - mindenkinek szívből ajánljuk!