Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
CSTDK 2010, értékelés
Másodszor rendeztük meg iskolánkban a Csokonai Tudományos Diák- és Tanári Kört.

Másodszor rendeztük meg iskolánkban a Csokonai Tudományos Diák- és Tanári Kört, amelyen diákjaink és tanáraink tartottak kiselőadásokat az őket foglalkoztató témákról. Az eseményre Csokonai Vitéz Mihály születésnapján, november 17-én került sor.

A rendezvényen az iskola minden tanulója részt vett, az elsősöktől az érettségiző évfolyamokig. Az alsós tagozaton a gyerekek a saját osztályuknak adtak elő. A felsős, illetve a középiskolai tagozaton a diákok már önállóan eldönthették, melyik előadást szeretnék meglátogatni.

Ezeken az előadásokon partneri elégedettség-mérést végeztek (egy 1-7-ig tartó skálán) a diákönkormányzat tanulói az előzetesen elkészített szavazólap alapján.  Ezek alapján megállapítható, hogy a diákok sikeresnek értékelték az előadásokat, ugyanis szinte az összes előadás hat egész fölötti átlagot ért el.

Az alsós tagozaton pedagógiai szempontokat figyelembe véve a tanító nénikkel egyeztetve úgy döntöttünk, hogy ezt a mérést nem készítjük el, de egyöntetű vélemény volt a részükről, hogy a rendezvény a kisiskolások körében is népszerű és sikeres volt: az alsósok bátran kiálltak osztálytársaik és tanáraik elé.

A részletes lista letölthető innen.


Kiss László
DÖK-segítő tanár