Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
Hírek
Szóbeli felvételi
Ebédbefizetés 2024. márciusára
Csokonai ECHO - 5. szám
Megjelent iskolaújságunk, a Csokonai ECHO februári száma, benne: szalagavató, Retro party, Vitéz Kupa, Educatio, irodalom, képzőművészet, sikerek ÉÉÉS két új rovat: Badakné Bohó Tímea tanárnő az egészségmegőrzésről ír, illetve Bucskó Mirella sikeres Csokonais sportolókat mutat be - fogadják szeretettel!
Tavaszi szünet és ügyelet
Írásbeli pótfelvételi

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
CSTDK 2010, értékelés
Másodszor rendeztük meg iskolánkban a Csokonai Tudományos Diák- és Tanári Kört.

Másodszor rendeztük meg iskolánkban a Csokonai Tudományos Diák- és Tanári Kört, amelyen diákjaink és tanáraink tartottak kiselőadásokat az őket foglalkoztató témákról. Az eseményre Csokonai Vitéz Mihály születésnapján, november 17-én került sor.

A rendezvényen az iskola minden tanulója részt vett, az elsősöktől az érettségiző évfolyamokig. Az alsós tagozaton a gyerekek a saját osztályuknak adtak elő. A felsős, illetve a középiskolai tagozaton a diákok már önállóan eldönthették, melyik előadást szeretnék meglátogatni.

Ezeken az előadásokon partneri elégedettség-mérést végeztek (egy 1-7-ig tartó skálán) a diákönkormányzat tanulói az előzetesen elkészített szavazólap alapján.  Ezek alapján megállapítható, hogy a diákok sikeresnek értékelték az előadásokat, ugyanis szinte az összes előadás hat egész fölötti átlagot ért el.

Az alsós tagozaton pedagógiai szempontokat figyelembe véve a tanító nénikkel egyeztetve úgy döntöttünk, hogy ezt a mérést nem készítjük el, de egyöntetű vélemény volt a részükről, hogy a rendezvény a kisiskolások körében is népszerű és sikeres volt: az alsósok bátran kiálltak osztálytársaik és tanáraik elé.

A részletes lista letölthető innen.


Kiss László
DÖK-segítő tanár