Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
CSTDK 2010, értékelés
Másodszor rendeztük meg iskolánkban a Csokonai Tudományos Diák- és Tanári Kört.

Másodszor rendeztük meg iskolánkban a Csokonai Tudományos Diák- és Tanári Kört, amelyen diákjaink és tanáraink tartottak kiselőadásokat az őket foglalkoztató témákról. Az eseményre Csokonai Vitéz Mihály születésnapján, november 17-én került sor.

A rendezvényen az iskola minden tanulója részt vett, az elsősöktől az érettségiző évfolyamokig. Az alsós tagozaton a gyerekek a saját osztályuknak adtak elő. A felsős, illetve a középiskolai tagozaton a diákok már önállóan eldönthették, melyik előadást szeretnék meglátogatni.

Ezeken az előadásokon partneri elégedettség-mérést végeztek (egy 1-7-ig tartó skálán) a diákönkormányzat tanulói az előzetesen elkészített szavazólap alapján.  Ezek alapján megállapítható, hogy a diákok sikeresnek értékelték az előadásokat, ugyanis szinte az összes előadás hat egész fölötti átlagot ért el.

Az alsós tagozaton pedagógiai szempontokat figyelembe véve a tanító nénikkel egyeztetve úgy döntöttünk, hogy ezt a mérést nem készítjük el, de egyöntetű vélemény volt a részükről, hogy a rendezvény a kisiskolások körében is népszerű és sikeres volt: az alsósok bátran kiálltak osztálytársaik és tanáraik elé.

A részletes lista letölthető innen.


Kiss László
DÖK-segítő tanár