Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Csokonai Gála 2011
Az udvarfelújítással kapcsolatos programsorozat záró eseménye
A tanév udvarfelújítással kapcsolatos programsorozatának záró eseménye - mondhatni csúcspontja - volt a június 3-i, hétfői Csokonai Gála az Udvarért.A teljes alsó tagozat, sőt még a 8.b is képviseltette magát. A széles repertoárban megtalálhattuk a pünkösdi népszokásoktól, néptánctól a megzenésített verseken, komolyzenei darabokon, társastánc bemutatón át az egész osztályokat megmozgató country, és rock-and-roll számokig. A műsor nagysikerű fináléja a Hip-Hop csapat fergeteges tánca volt.Köszönjük a tanítóknak a sokszínű és színvonalas műsort és a betanítást. (Azt csak kevesen vettük észre, hogyan izgultak ők is az osztályaikkal együtt a fellépés előtt.) Öröm volt látni, hogy a gyerekek milyen lelkesedéssel és szorgalommal készültek, és még a legkisebbek is milyen bátran adták elő produkcióikat. Magával ragadó volt az is, ahogy átérezve az egy közösséghez tartozás fantasztikus élményét mennyire tudtak örülni egymás sikerének.
Ahogy igazgatónő a nyitó beszédében megfogalmazta, átélhették a gyerekek, hogy milyen felemelő érzés adakozni, adományozni, tenni egy közös ügyért.
Ne feledkezzünk el a hátteret biztosító segítő tanárokról, gyerekekről és szülőkről sem, akik a teremrendezést, a hangosítást, a beléptetést és a büfé működtetését biztosították, ők mind hozzájárultak a rendezvény sikeres lebonyolításához. 
És végül köszönjük nektek, szülőtársak, hogy időtöket és pénztárcátokat nem kímélve eljöttetek, hogy részesei lehessetek ennek a vidám jótékony eseménynek.

Csak remélni merjük, hogy ez az alkalom hagyományteremtő lesz, és ha nem is ezért az ügyért, de lesz még részünk hasonló programban!

Szülői Munkaközösség

Ráadás: a Gáláról készült képek

https://picasaweb.google.com/csvmg.ufcs/CsokonaiGalaAzUdvarert?authkey=Gv1sRgCPGTnunI4rT01gE&feat=directlink