Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Csokonai Gála 2011
Az udvarfelújítással kapcsolatos programsorozat záró eseménye
A tanév udvarfelújítással kapcsolatos programsorozatának záró eseménye - mondhatni csúcspontja - volt a június 3-i, hétfői Csokonai Gála az Udvarért.A teljes alsó tagozat, sőt még a 8.b is képviseltette magát. A széles repertoárban megtalálhattuk a pünkösdi népszokásoktól, néptánctól a megzenésített verseken, komolyzenei darabokon, társastánc bemutatón át az egész osztályokat megmozgató country, és rock-and-roll számokig. A műsor nagysikerű fináléja a Hip-Hop csapat fergeteges tánca volt.Köszönjük a tanítóknak a sokszínű és színvonalas műsort és a betanítást. (Azt csak kevesen vettük észre, hogyan izgultak ők is az osztályaikkal együtt a fellépés előtt.) Öröm volt látni, hogy a gyerekek milyen lelkesedéssel és szorgalommal készültek, és még a legkisebbek is milyen bátran adták elő produkcióikat. Magával ragadó volt az is, ahogy átérezve az egy közösséghez tartozás fantasztikus élményét mennyire tudtak örülni egymás sikerének.
Ahogy igazgatónő a nyitó beszédében megfogalmazta, átélhették a gyerekek, hogy milyen felemelő érzés adakozni, adományozni, tenni egy közös ügyért.
Ne feledkezzünk el a hátteret biztosító segítő tanárokról, gyerekekről és szülőkről sem, akik a teremrendezést, a hangosítást, a beléptetést és a büfé működtetését biztosították, ők mind hozzájárultak a rendezvény sikeres lebonyolításához. 
És végül köszönjük nektek, szülőtársak, hogy időtöket és pénztárcátokat nem kímélve eljöttetek, hogy részesei lehessetek ennek a vidám jótékony eseménynek.

Csak remélni merjük, hogy ez az alkalom hagyományteremtő lesz, és ha nem is ezért az ügyért, de lesz még részünk hasonló programban!

Szülői Munkaközösség

Ráadás: a Gáláról készült képek

https://picasaweb.google.com/csvmg.ufcs/CsokonaiGalaAzUdvarert?authkey=Gv1sRgCPGTnunI4rT01gE&feat=directlink