Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Csatangoló nyári napközi
Csatangoló napközi

A korábbi évektől eltérően idén a nyári szünet második hetében kerül megszervezésre a Csatangoló Napközi 2016. június 27 –július 1-ig.

A részvételi díj 16.000,-Ft, mely tartalmazza a napi utaztatást külön busszal, egyszeri meleg étkezést és a programok, belépők árát.

Programterveink között szerepel: Tarzan Park, Állatkert, Dorogi-tó, Veresegyházi-tó, Újpesti Hajósklub, Eleven Park, mozi, esztergomi kirándulás, Visegrádi bobozás, a horányi Dunaparton bográcsozás,….Minden az időjárástól függ.

Szervező pedagógusok: De-Petris Ágnes, (Ági néni), Kurucz Judit ( Judit néni)

Aki érdeklődik, kérem, hogy írjon egy e-mailt a depetris.agnes@gmail.com címre, mert minden információt e-mail-ben fogunk küldeni. Helyfoglalás a jelentkezés sorrendjében történik.

Tisztelettel: Ági néni, Jutka néni