Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Hírek
Ebédbefizetés, 2018. december
Ebédbefizetés, 2018. november
Zánkán táboroztak végzőseink
Iskolánk felső tagozatának két végzős osztálya, a 8.a és a 8.b szeptember 24. és 26. között a zánkai Erzsébet tábor vendégszeretetét élvezhette. A kellemes indián nyárból hirtelen hidegre fordult idő sem szegte a kirándulók kedvét, mert számtalan tartalmas programban vettek részt ebben a három napban!
Gimnáziumi felvételi előkészítő indul
Ingyenes felvételi előkészítőt hirdet az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium magyar nyelv és irodalom, valamint matematika tantárgyakból a 8. évfolyamos diákok számára.
Ebédbefizetés, 2018 október

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)
Bronzérem az Országos Diákolimpián!
Történelmi sikert értek el röplabdázó lányaink a nyíregyházi döntőben.

Június 7-10.  között rendezte meg a Magyar Diáksport Szövetség Nyíregyházán a 4. korcsoportos Összevont Labdajáték Diákolimpiát.

Mivel az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium lány röplabda csapata bejutott a 8 legjobb iskola közé, így résztvevői lehettek az országos döntőnek.

A sportolókat Balogh Gábor, az MDSZ elnöke köszöntötte a Continental Arénában, majd ünnepélyes keretek között olimpiai esküt tettek.

A mérkőzések pénteken reggel kezdődtek. Csapatunk kiválóan küzdött, mind a 3 csoportmeccsét megnyerte, és közvetlenül bejutott a legjobb négybe, így szombat délután nem kellett meccset játszanunk, ellátogathattunk a Nyíregyházi Állatparkba.

Vasárnap reggel a döntőbe jutásért nagy csatában 3-2 re kikaptunk a székesfehérvári iskola csapatától.

A harmadik helyért a kaposváriak ellen 3-0-ra nyertünk így iskolánk történetében először lány csapatunk bronzéremmel a nyakában térhetett haza!

Molnár Zsófi, 8. osztályos tanulónk megkapta a torna legtechnikusabb játékosának járó különdíjat.

Köszönjük Herr Zsuzsannának, az UTE edzőjének, hogy egész évben irányította csapatainkat.

Köszönjük iskolánk testnevelőinek és az UTE edzőinek az egész éves munkájukat.

Köszönjük tankerületünk támogatását.Köszönjük a szülőknek a hangos szurkolást, a sütit, a gyümölcsöket, a szállítást, és azt,  hogy egész évben támogatták munkánkat.

A bronzérmes csapat tagjai: Borsos Kata, Császár Dominika, Farkas Alexandra, Gali Abigél, Háló Rebeka, Hangonyi Kendra, Kovács Dorka, Laskovics Lilla, Molnár Zsófi, Petrik Petra, Szentandrási Szófia.