Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Szóbeli felvételi vizsga beosztása
A beosztás kattintás után, a linken keresztül érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Bronzérem az Országos Diákolimpián!
Történelmi sikert értek el röplabdázó lányaink a nyíregyházi döntőben.

Június 7-10.  között rendezte meg a Magyar Diáksport Szövetség Nyíregyházán a 4. korcsoportos Összevont Labdajáték Diákolimpiát.

Mivel az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium lány röplabda csapata bejutott a 8 legjobb iskola közé, így résztvevői lehettek az országos döntőnek.

A sportolókat Balogh Gábor, az MDSZ elnöke köszöntötte a Continental Arénában, majd ünnepélyes keretek között olimpiai esküt tettek.

A mérkőzések pénteken reggel kezdődtek. Csapatunk kiválóan küzdött, mind a 3 csoportmeccsét megnyerte, és közvetlenül bejutott a legjobb négybe, így szombat délután nem kellett meccset játszanunk, ellátogathattunk a Nyíregyházi Állatparkba.

Vasárnap reggel a döntőbe jutásért nagy csatában 3-2 re kikaptunk a székesfehérvári iskola csapatától.

A harmadik helyért a kaposváriak ellen 3-0-ra nyertünk így iskolánk történetében először lány csapatunk bronzéremmel a nyakában térhetett haza!

Molnár Zsófi, 8. osztályos tanulónk megkapta a torna legtechnikusabb játékosának járó különdíjat.

Köszönjük Herr Zsuzsannának, az UTE edzőjének, hogy egész évben irányította csapatainkat.

Köszönjük iskolánk testnevelőinek és az UTE edzőinek az egész éves munkájukat.

Köszönjük tankerületünk támogatását.Köszönjük a szülőknek a hangos szurkolást, a sütit, a gyümölcsöket, a szállítást, és azt,  hogy egész évben támogatták munkánkat.

A bronzérmes csapat tagjai: Borsos Kata, Császár Dominika, Farkas Alexandra, Gali Abigél, Háló Rebeka, Hangonyi Kendra, Kovács Dorka, Laskovics Lilla, Molnár Zsófi, Petrik Petra, Szentandrási Szófia.