Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
Hírek
Egyházi tájékoztató 2019
Tisztelt Szülők!
Álláshirdetés
Éjszaka az iskolában
Február 8-án este, a farsangi buli végeztével nem ürült ki teljesen a Csokonai épülete: két csoportnyi diák - folytatván az elmúlt évek hagyományait - a bent töltötte az éjszakát.
Nagyszerű eredmény az Országos Diákolimpia Röplabda Döntőjében!
A Csokonai V-VI. korcsoportos lánycsapata Magyarország ötödik legjobbja!
Röplabdás lányaink az országos döntőben
Békéscsabáról jelentjük: a csütörtöktől vasárnapig az V-VI. korcsoportos Röplabda Országos Diákolimpia Döntőjében szereplő csapatunk minden tagja remekül érzi magát, s amint hírt kapunk eredményeikről, azonnal tájékoztatjuk olvasóinkat. Addig is itthonról szurkolunk: hajrá, Csajok!

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)
Bronzérem az Országos Diákolimpián!
Történelmi sikert értek el röplabdázó lányaink a nyíregyházi döntőben.

Június 7-10.  között rendezte meg a Magyar Diáksport Szövetség Nyíregyházán a 4. korcsoportos Összevont Labdajáték Diákolimpiát.

Mivel az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium lány röplabda csapata bejutott a 8 legjobb iskola közé, így résztvevői lehettek az országos döntőnek.

A sportolókat Balogh Gábor, az MDSZ elnöke köszöntötte a Continental Arénában, majd ünnepélyes keretek között olimpiai esküt tettek.

A mérkőzések pénteken reggel kezdődtek. Csapatunk kiválóan küzdött, mind a 3 csoportmeccsét megnyerte, és közvetlenül bejutott a legjobb négybe, így szombat délután nem kellett meccset játszanunk, ellátogathattunk a Nyíregyházi Állatparkba.

Vasárnap reggel a döntőbe jutásért nagy csatában 3-2 re kikaptunk a székesfehérvári iskola csapatától.

A harmadik helyért a kaposváriak ellen 3-0-ra nyertünk így iskolánk történetében először lány csapatunk bronzéremmel a nyakában térhetett haza!

Molnár Zsófi, 8. osztályos tanulónk megkapta a torna legtechnikusabb játékosának járó különdíjat.

Köszönjük Herr Zsuzsannának, az UTE edzőjének, hogy egész évben irányította csapatainkat.

Köszönjük iskolánk testnevelőinek és az UTE edzőinek az egész éves munkájukat.

Köszönjük tankerületünk támogatását.Köszönjük a szülőknek a hangos szurkolást, a sütit, a gyümölcsöket, a szállítást, és azt,  hogy egész évben támogatták munkánkat.

A bronzérmes csapat tagjai: Borsos Kata, Császár Dominika, Farkas Alexandra, Gali Abigél, Háló Rebeka, Hangonyi Kendra, Kovács Dorka, Laskovics Lilla, Molnár Zsófi, Petrik Petra, Szentandrási Szófia.