Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Hírek
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés
Kutas József: Egyetlen szavát sem
Kutas József tanár úrnak "Egyetlen szavát sem" címmel prózája jelent meg az Élet és Irodalom legfrissebb számában! Részlet a kattintás után megjelenő linken olvasható.
BÚÉK 2020
Sikerekben gazdag, boldog új évet kíván mindenkinek az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium!

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Az Újpest FC-vel közösen jótékonykodtunk
Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium immár ötödik alkalommal gyűjtött karácsonyi adományokat a rászorulóknak a Lilákkal.

Az Újpest FC idén a nehéz körülmények között élő, szlovákiai magyarok lakta Nagymad családjainak ünnepét tette szebbé, s legnagyobb örömünkre mi ehhez most is temérdek játékkal, könyvvel, ruhával, tartós élelmiszerrel tudtunk hozzájárulni.

Az iskolai akciót tanáraink, Miklovicz Katalin és Sándor Zsolt szervezték, az adományokat pedig osztályaikkal, a 8.b-vel és a 9.a-val vitték el a Szusza Ferenc stadionba.  Ott a klub játékosai - Simon Krisztián, Rácz Barnabás, Balázs Benjámin -, valamint Kabát Péter, sportkoordinátor vették át az ajándékokat, majd diákjaink egy stadiontúrán vehettek részt és meghívást kaptak a hétvégi Újpest - Kisvárda bajnoki mérkőzésre is.

Nagyon köszönjük a szülőknek, diákoknak, kollégáknak a segítséget, hogy ennyire sok adománnyal tudtunk hozzájárulni ehhez a nemes ügyhöz!