Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Az Újpest FC-vel közösen jótékonykodtunk
Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium immár ötödik alkalommal gyűjtött karácsonyi adományokat a rászorulóknak a Lilákkal.

Az Újpest FC idén a nehéz körülmények között élő, szlovákiai magyarok lakta Nagymad családjainak ünnepét tette szebbé, s legnagyobb örömünkre mi ehhez most is temérdek játékkal, könyvvel, ruhával, tartós élelmiszerrel tudtunk hozzájárulni.

Az iskolai akciót tanáraink, Miklovicz Katalin és Sándor Zsolt szervezték, az adományokat pedig osztályaikkal, a 8.b-vel és a 9.a-val vitték el a Szusza Ferenc stadionba.  Ott a klub játékosai - Simon Krisztián, Rácz Barnabás, Balázs Benjámin -, valamint Kabát Péter, sportkoordinátor vették át az ajándékokat, majd diákjaink egy stadiontúrán vehettek részt és meghívást kaptak a hétvégi Újpest - Kisvárda bajnoki mérkőzésre is.

Nagyon köszönjük a szülőknek, diákoknak, kollégáknak a segítséget, hogy ennyire sok adománnyal tudtunk hozzájárulni ehhez a nemes ügyhöz!