Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Szóbeli felvételi vizsga beosztása
A beosztás kattintás után, a linken keresztül érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Az óvónők látogatása
2013. november 28-án ismét eljöttek iskolánkba a környező óvodák pedagógusai, hogy meglátogassák a csoportjaikból hozzánk kerülő gyerekeket.

Az első órában a tanítási órákat látogatták meg, a másodikban pedig jóízű, tartalmas beszélgetés zajlott a Díszteremben a vendégek, a tanítók, a fejlesztő pedagógus és az alsós igazgatóhelyettes részvételével.

A tanórákon látottak elnyerték az óvónők tetszését. Megnyugodva tapasztalták, hogy a gyerekek megállják a helyüket az iskolában, sőt, nagyon élvezik a tanulást. A tanító nénik pedig köszönetüket fejezték ki óvodai kollégáiknak az alapos és szakszerű munkájukért, amivel felkészítették a kicsiket az iskolai életre. Valamennyien egyetértettünk abban, hogy ezek a kötetlen szakmai délelőttök segítik egymás munkájának közelebbi megismerését, az elsősök iskolássá nevelését. 

Budapest, 2013. december 09 

                                                                                  Barabási Józsefné

első évfolyamos tanító