Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Hírek
Leendő 9. évfolyamosok szülői értekezlete
Tisztelt Szülők! A leendő 9. évfolyamosok szülői értekezlete május 27-én, hétfőn 17 órától lesz.
Csokonai ECHO - 7. szám
Megjelent a Csokonai ECHO legfrissebb, 7. száma, benne ismét sok-sok izgalmas téma: Levegő hét, leendő 5-es osztályfőnökök bemutatása, Csokonais életképek (Pi-nap, március 14., Vitamin nap és Pénz7), házi röplabda bajnokság, Haga Zsolt-riport, színikritika, CSÍP, humán kiállításlátogatás, kadét programok, s persze megint rengeteg siker!
Kutas József tanár úr az Újpest TV-ben
A Helyi érték című műsorban beszélgettek vele tanításról, írásról.
Űrkalandozás - az 5.b osztály digitális témahétre készített projektmunkája
Megérkezett a végleges felvételi lista!

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Arany a Budapesti Népdaléneklésin!
Óriási eredményt ért el három gimnazista lányunk! Bár iskolánk történetében már másodszor jutottak be növendékeink a kerületi döntőből a Budapesti Népdaléneklési Versenyre, de most - a tavalyi ezüst után - arany minősítést hoztak haza! 

Fővárosi Népdaléneklési Verseny, 2009 

Immáron ötödik alkalommal rendezték meg a Fővárosi Népdaléneklési Versenyt a Néprajzi Múzeumban azok részére, akik a kerületi megmérettetésen sikeresen túljutottak. A rend kedvéért: a budapestire nem feltétlenül a kategóriagyőztesek, hanem az összes versenyszám közül csakis a legjobbak juthatnak be. Idén 96 produkció közül csak néhánynak (5.-6. évfolyamról 2, középiskolából 2) sikerült ez a IV. kerületben, melyből mi voltunk az egyik!

Tavaly három fiú lepett meg bennünket azzal, hogy iskolánk történetében először a kerületi népdaléneklési versenyről bejutottak a budapestire, ahol szereplésükért rögtön ezüst minősítést kaptak (1, 2, 3). Nagy volt tehát a várakozás az idei versenyt megelőzően, vajon sikerül-e őket bárkinek is felülmúlnia a Csokonaiból. A válasz, igen! Kiváló énekléssel, előadással három lány váltotta valóra álmainkat kisegyüttes kategóriában, mert most meglett az arany is! Büszkén mondhatjuk el, hogy iskolánkat mostantól kezdve a legjobbak között tartják számon a fővárosban népdaléneklési kategóriában!  

Az Aranycsapat:

Cserháti Erika, Pásztor Dóra, Tóth Eszter - felkészítő tanáruk: Pászti Károly

Gratulálunk! 

További középiskolai versenyeredmények itt. (5.-6. osztály eredményei: itt.)