Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hírek
A jubileumi Csokonai-nap videója
Változások a nyílt nap programjában
A holnapi nyílt napon a következő tanárok óráit betegség miatt nem tudják látogatni az érdeklődő szülők és diákok: Badakné-Bohó Tímea, Lángné Szemcsák Nóra, Bátory Krisztina, Kondorosi Edit, Varga Csilla. Megértésüket köszönjük!
Újra nyitott kapuk!
November 23-án ismét nyílt nap lesz iskolánkban! A látogatható órákra a kattintás után megjelenő linken jelentkezhetnek:
Megjelent a CSOKONAI ECHO 2. száma!
Iskolaújságunk legfrissebb számában olvashatják volt igazgatónk, Borosné dr. Kézy Zsuzsanna jubileumi vezércikkét, a Cood Week beszámolóját, a 7-esek Határtalanul-kirándulását, s sok egyéb hírt és érdekességet iskolánk háza tájáról.
Október 3-án nyílt nap lesz gimnáziumi tagozatunkon - részletek a BEISKOLÁZÁS / 9. ÉVFOLYAM alatt

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Arany a Budapesti Népdaléneklésin!
Óriási eredményt ért el három gimnazista lányunk! Bár iskolánk történetében már másodszor jutottak be növendékeink a kerületi döntőből a Budapesti Népdaléneklési Versenyre, de most - a tavalyi ezüst után - arany minősítést hoztak haza! 

Fővárosi Népdaléneklési Verseny, 2009 

Immáron ötödik alkalommal rendezték meg a Fővárosi Népdaléneklési Versenyt a Néprajzi Múzeumban azok részére, akik a kerületi megmérettetésen sikeresen túljutottak. A rend kedvéért: a budapestire nem feltétlenül a kategóriagyőztesek, hanem az összes versenyszám közül csakis a legjobbak juthatnak be. Idén 96 produkció közül csak néhánynak (5.-6. évfolyamról 2, középiskolából 2) sikerült ez a IV. kerületben, melyből mi voltunk az egyik!

Tavaly három fiú lepett meg bennünket azzal, hogy iskolánk történetében először a kerületi népdaléneklési versenyről bejutottak a budapestire, ahol szereplésükért rögtön ezüst minősítést kaptak (1, 2, 3). Nagy volt tehát a várakozás az idei versenyt megelőzően, vajon sikerül-e őket bárkinek is felülmúlnia a Csokonaiból. A válasz, igen! Kiváló énekléssel, előadással három lány váltotta valóra álmainkat kisegyüttes kategóriában, mert most meglett az arany is! Büszkén mondhatjuk el, hogy iskolánkat mostantól kezdve a legjobbak között tartják számon a fővárosban népdaléneklési kategóriában!  

Az Aranycsapat:

Cserháti Erika, Pásztor Dóra, Tóth Eszter - felkészítő tanáruk: Pászti Károly

Gratulálunk! 

További középiskolai versenyeredmények itt. (5.-6. osztály eredményei: itt.)