Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Hírek
Nyári TÁBORJÁRÓ EXPEDÍCIÓ rendkívüli árengedménnyel!
Tájékoztató és jelentkezési lap:
Gimnáziumi felvételi jegyzék
Csokonai ECHO - 6. szám
Megjelent a Csokonai ECHO márciusi száma, benne többek közt: a testvériskolánk bemutatása, interjú a leendő 9-es osztályfőnökökkel, valamint Fölker Sára röplabdázóval, művészeti és kadét programok, iskolai rendezvények, s persze ismét sok-sok siker.
Pótfelvételi március 14-én
Szóbeli felvételi beosztása

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Arany a Budapesti Népdaléneklésin!
Óriási eredményt ért el három gimnazista lányunk! Bár iskolánk történetében már másodszor jutottak be növendékeink a kerületi döntőből a Budapesti Népdaléneklési Versenyre, de most - a tavalyi ezüst után - arany minősítést hoztak haza! 

Fővárosi Népdaléneklési Verseny, 2009 

Immáron ötödik alkalommal rendezték meg a Fővárosi Népdaléneklési Versenyt a Néprajzi Múzeumban azok részére, akik a kerületi megmérettetésen sikeresen túljutottak. A rend kedvéért: a budapestire nem feltétlenül a kategóriagyőztesek, hanem az összes versenyszám közül csakis a legjobbak juthatnak be. Idén 96 produkció közül csak néhánynak (5.-6. évfolyamról 2, középiskolából 2) sikerült ez a IV. kerületben, melyből mi voltunk az egyik!

Tavaly három fiú lepett meg bennünket azzal, hogy iskolánk történetében először a kerületi népdaléneklési versenyről bejutottak a budapestire, ahol szereplésükért rögtön ezüst minősítést kaptak (1, 2, 3). Nagy volt tehát a várakozás az idei versenyt megelőzően, vajon sikerül-e őket bárkinek is felülmúlnia a Csokonaiból. A válasz, igen! Kiváló énekléssel, előadással három lány váltotta valóra álmainkat kisegyüttes kategóriában, mert most meglett az arany is! Büszkén mondhatjuk el, hogy iskolánkat mostantól kezdve a legjobbak között tartják számon a fővárosban népdaléneklési kategóriában!  

Az Aranycsapat:

Cserháti Erika, Pásztor Dóra, Tóth Eszter - felkészítő tanáruk: Pászti Károly

Gratulálunk! 

További középiskolai versenyeredmények itt. (5.-6. osztály eredményei: itt.)