Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Arany a Budapesti Népdaléneklésin!
Óriási eredményt ért el három gimnazista lányunk! Bár iskolánk történetében már másodszor jutottak be növendékeink a kerületi döntőből a Budapesti Népdaléneklési Versenyre, de most - a tavalyi ezüst után - arany minősítést hoztak haza! 

Fővárosi Népdaléneklési Verseny, 2009 

Immáron ötödik alkalommal rendezték meg a Fővárosi Népdaléneklési Versenyt a Néprajzi Múzeumban azok részére, akik a kerületi megmérettetésen sikeresen túljutottak. A rend kedvéért: a budapestire nem feltétlenül a kategóriagyőztesek, hanem az összes versenyszám közül csakis a legjobbak juthatnak be. Idén 96 produkció közül csak néhánynak (5.-6. évfolyamról 2, középiskolából 2) sikerült ez a IV. kerületben, melyből mi voltunk az egyik!

Tavaly három fiú lepett meg bennünket azzal, hogy iskolánk történetében először a kerületi népdaléneklési versenyről bejutottak a budapestire, ahol szereplésükért rögtön ezüst minősítést kaptak (1, 2, 3). Nagy volt tehát a várakozás az idei versenyt megelőzően, vajon sikerül-e őket bárkinek is felülmúlnia a Csokonaiból. A válasz, igen! Kiváló énekléssel, előadással három lány váltotta valóra álmainkat kisegyüttes kategóriában, mert most meglett az arany is! Büszkén mondhatjuk el, hogy iskolánkat mostantól kezdve a legjobbak között tartják számon a fővárosban népdaléneklési kategóriában!  

Az Aranycsapat:

Cserháti Erika, Pásztor Dóra, Tóth Eszter - felkészítő tanáruk: Pászti Károly

Gratulálunk! 

További középiskolai versenyeredmények itt. (5.-6. osztály eredményei: itt.)