Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Akadémiai nyílt nap
Az elmúlt héten pénteken, november 15-én a Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium katonasulis diákjai részt vettek a szentendrei Altiszti Akadémia pályára irányító nyílt napján. A sűrű programokkal tűzdelt napon lehetőségük volt különböző bemutatók megtekintésére, mint például közelharc és önvédelmi bemutató, díszelgő bemutató, robbanóanyag és drogkereső kutyák bemutatója. Lehetőségük nyílt az Akadémia hallgatóinak napirendjébe betekinteni, megnézték a szobáikat, (katonásan: hálókörleteiket) feltérképezhették a sportolási és kulturális lehetőségeiket, valamint részt vettek egy izgalmas kispuska éleslövészeten is. Az alakulat záró sorakozóján  a sok program megérdemelt zárásaként, Horváth Dandártábornok Úr egy jó ízű ebédre hívta meg a diákokat.

Mindeközben a Honvédelmi Miniszter Úr 177/2013 számú határozatában Török Kevin tanulót katonai ösztöndíjban részesítette. Gratulálok!
Balogh Zsolt alezredes

Az eseményről készült képeket megtekinthetik a Galériában.