Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Adomány 2016 karácsony
Rengeteg adományt gyűjtöttünk!
A teljes iskolai összefogásnak hála, rendkívül sok felajánlás érkezett az Újpest FC által hirdetett karácsonyi akcióra.
Ahogy tavaly, úgy idén is örömmel csatlakoztunk a klub kezdeményezéséhez, mellyel ezúttal a Bács-Kiskun megyei Borotán élő rászoruló gyermekeket és felnőtteket segítik. A diákok, szülők, tanárok rengeteg ruhát, könyvet, játékot és tartós élelmiszert küldtek.
Az ajándékokat a Szusza Ferenc Stadionban adták át az iskolai gyűjtést szervező 6.a és 7.a osztályos tanulóink a klubot képviselő játékosoknak, Mohl Dávidnak és Enis Bardhinak.

Mindenkinek köszönjük szépen a segítséget!