Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Szóbeli felvételi vizsga beosztása
A beosztás kattintás után, a linken keresztül érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
A tanár hibája miatt kapott ki a Deportivo
Megkezdődött az iskolai futballbajnokság.
Az első mérkőzésen a Deportivo Nyakonrúglak (11.b) és az Aranycsapat (9.a) találkozott. Ez utóbbi már 4-1-re is vezetett a második félidőben, de a Deportivo hősies küzdelemben feljött 4-3-ra, amikor büntetőhöz jutott. A labda mögé Kiss László tanár úr állt, de a gyatra lövését Hagymási Krisztián lábbal védte. A fordulópontnak is nevezhető hiba után az Aranycsapat még két gólt szerzett, és megérdemelten nyert, így az első játéknap végén a tabella élére állt. 

A másik találkozón a Bédi Babák (10.a) az AEK Titánok (9.b) ellen léptek pályára. A meccsen hamar előnybe kerültek a tizedikesek, és mondhatni sima győzelmet arattak. A kilencedikeseknél Kocsis Dávid - hiába volt csapata legjobbja - lendülete sem volt elég az egyenlítéshez, pedig legalább tízszer próbálkozott kapuralövéssel.

Dicséretet érdemel az Aranycsapat, amely egységes fekete szerelésben lépett pályára, valamint a 10.a-s lányok szurkolóhada, habár csendben szemlélték csapatuk győzelmét, mellőzve mindenfajta ovációt a góloknál. Szépe Áron pedig elismerést érdemel a mesterhármasáért. Folytatás, a jövő héten.

1. forduló
december 2.
Deportivo Nyakonrúglak–Aranycsapat 3-6 (1-3)
Gól: Dávid Norbert, Vári Viktor, Puskás Bence, ill. Csík Dániel (2), Szépe Áron (3), Böröcz Ferenc
Bédi babák – AEK Titánok 5-3 (3-1)
Gól: Tóth Sebestyén (2), Tajti Dávid (2), Nardai Botond, ill. Kocsis Dávid, Postás Ciprián (2)

Következik:
december 9.
Kati FC – draCOOLa
Csokonai Vitézei – Csontdarálók

A teljes menetrend és a bajnokság állása megnézhető itt.