Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
A szalagavató, ahogyan én látom
Minden középiskolába kerülő diák azt a bizonyos napot várja a legjobban.  Én is ezt vártam.

Eleinte nagyon messzinek tűnt. De teltek a napok, teltek a hónapok, évek, és eljött az utolsó év szeptembere. Lázasan elkezdett készülni az egész iskola. Már a csapból is a szalagavató folyt.

A lázas készülések és próbák után eljött a nagy nap. Életünk egyik legszebb eseménye elkezdődött. Az a pár óra nagyon gyorsan elrepült. Talán ennek a gyönyörű ünnepségnek ez volt a legnagyobb problémája.  A sok szép ruhás lány, az elegáns fiúk látványa mindenkit meghatott. Hihetetlen élmény volt abban a nagy ruhában táncolni. De ahhoz, hogy ez az ünnepség így sikerüljön, nagy szükség volt a szervezőkre. Hilda nénire, aki szívét-lelkét beleadta, a tizenegyedikes osztályfőnökökre, Szabó Zsuzsanna tanárnőre és Kiss Péter tanár úrra, és az aula díszítőjére Tóth Mariann tanárnőre, és az osztálytársamra, Görög Dorottyára, aki mindenkinek a jobb keze volt.

A hihetetlen kitartásnak meglett az eredménye.  Életre szóló tapasztalatokat és emlékeket adott az összes résztvevőnek. Mindig boldogan fogok visszaemlékezni rá, és azt gondolom, nem én leszek az egyetlen.

 

Bréska Nóra 

12.A