Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
A nap hőse: Giber Krisztián
Megkezdődött az iskolai futballbajnokság második fordulója.

A Deportivo Nyakonrúglak csapata győzelemre készült a Bédi Babák ellen, ennek megfelelően nagy elánnal és két kapufával kezdte a meccset, de a focit gólokra játsszák, amiket viszont a Bédi Babák szerzett. A kétgólos hátrányt még sikerült kiegyenlíteni, és 2-2-nél Kiss László tanár úr előtt adódott hatalmas ziccer (szemben állt a kapussal), de Giber Krisztián bravúrral védett. A kapus egyébként a mérkőzés hőse volt, legalább öt ziccert hárított.

Az ellentámadásból a Bédi Babák újra megszerezték a vezetést, és a végén egy újabb találattal bebiztosították a győzelmet. A tizedikesek újra nagy létszámú szurkolósereg támogatását élvezhették – volna, ha a lányok nem síri csendben izgulják végig a meccset…

(((Szerkesztőségünkbe reklamáció érkezett: Sümeghy Enikő és Margóczi Roxána ugyanis váltig állítja, hogy ők bizony buzdították a srácokat. A csvmg.hu a továbbiakban nem kíván beavatkozni a Bédi Babák belügyeibe, és az ügyet lezártnak tekinti. :)))

Két meccs, két vereség a Deportivo mérlege, amely ezzel gyakorlatilag lemondhat a bajnoki címről, a Bédi Babák viszont két győzelemmel a háta mögött titkos esélyessé lépett elő, és jelenleg a második helyen áll a tabellán.

A mögött a Kati FC mögött, amely 6-2-re verte az AEK Titánok csapatát a nap másik mérkőzésén. A Titánok kapusgondokkal küzdenek, így hiába játszik náluk az iskola egyik legjobb játékosa (Kocsis Dávid, ma két gólt jegyzett), ilyen körülmények között pontszerzésre esélytelennek tűnnek.

A tizedik évfolyam büszke lehet magára, hiszen mindkét csapatuk 100%-os teljesítménnyel kezdte a bajnokságot, gratulálunk nekik!

Folytatás január 6-án.

2. forduló
Deportivo Nyakonrúglak–Bédi babák 2-4 (1-2)
Gól: Dávid Norbert, Bereczki Gergő, ill. Tajti Dávid (2), Nardai Botond (2)

Kati FC–AEK Titánok 6-2 (3-0)
Gól: Mihalik Szabolcs (4), Rimár Marcell, Kornis Márk, ill. Kocsis Dávid (2)

január 6.
Csokonai Vitézei – Reggeli Lavór
Csontdarálók – Aranycsapat

A teljes menetrend és a bajnokság állása megnézhető itt.