Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
A CSVMG két végzőse is bejutott a filozófia OKTV döntőjébe
Szilágyi Brigitta és Zele András 12.a osztályos tanulók bejutottak az OKTV országos döntőjébe!

Tavaly februárban csalódással kellett tudomásul vennünk, hogy az akkori végzős évfolyam tanulói, Horváth Miklós és Steck Gábriel kirívóan magas pontszámaik ellenére sem jutottak be a filozófia OKTV második fordulójába. Idén ezért hárman is kárpótoltak bennünket: Sipos Alexandra, Szilágyi Brigitta és Zele András nagyszerű teljesítményt nyújtva a február 18-án megrendezett első fordulóban elegendő pontot szerzett ahhoz, hogy a versenyt a legjobb hatvan induló között folytathassa – miközben hangsúlyoznunk kell, hogy az OKTV-n elindult másik négy diák, így Béky Dávid, Erdei Virág, Görög Dorottya és Medgyessy Nikolett továbbjutása is csupán néhány ponton múlt.

A második fordulónak a Fazekas Mihály Gyakorlóiskola adott otthont március 18-án. A feladat az volt, hogy a versenyzők négy, a helyszínen megadott téma közül egyet kiválasztva egy hosszabb, filozófiatörténeti ismereteiket és érvelési képességeiket tükröző esszét készítsenek el. Az eredményeket március 30-án hozták nyilvánosságra: ezek szerint a három indulóból ketten is bejutottak az OKTV döntőjébe; Szilágyi Brigitta és Zele András immár a végső megmérettetésre készül. A diákjainkat iskolánk filozófia-tanára, Gulyás Péter készítette fel kitartó és lelkiismeretes munkájával.

A döntő, szóbeli fordulóra, amelyen az egész országból mindössze harmincan vehetnek részt, április 16-án kerül sor.

Gratulálunk mindazoknak, akik vállalták a versenyen való indulást, és szorítunk azért, hogy Szilágyi Brigitta és Zele András minél jobb eredménnyel térhessen haza.