Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
A Belvárosban járt a Csokonai Gyermekkar
Karácsonyi hangulat a Szt. Mihály-templomban
2014.12.06-án, szombaton, 17.15-kor lépett fel a Csokonai Gyermekkar a belvárosi Szent Mihály-templomban az Adventi Missziós Hetek keretében. A koncerten többek között elhangzott Gabriel Fauré: Pie Jesu Domine és Otto Fischer: Lennék bár kisharang című műve orgonakísérettel. Utóbbi műben Kovács Emese 5.a osztályos tanuló gordonkán is közreműködött. Az 1.c osztályból Filip Kitti, Zentai Viktória és Nagy Boglárka, a 6.b-ből Krivánszki Zsanett, Papp Lina és Somogyi Gergő mondtak verset. A koncert végén a másodikos nívósok jelen lévő tagjai regöltek és táncoltak. 
Ezúton fejezzük ki itt is Varga Éva főszervezőnek a köszönetünket, aki az alábbi kommentet írta:
"A Szent Mihály templom munkatársai nevében nagyon szépen köszönjük Pászti Károly pedagógus vezetésével fellépő gyermekek szereplését! Nagyon szép és megható élményt nyújtott számunkra és örömünkre szolgált, hogy velünk együtt tiszta szívvel együtt várjuk a Megváltó születését! Áldott, békés adventi várakozás és szeretetteljes ünnepeket kívánunk a tanulók, pedagógusok és a kedves szülők számára!"
A rendezvény plakátját itt tekinthetik meg, a rendezvényen készült fotókat pedig a Galériában.