Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
A Belvárosban járt a Csokonai Gyermekkar
Karácsonyi hangulat a Szt. Mihály-templomban
2014.12.06-án, szombaton, 17.15-kor lépett fel a Csokonai Gyermekkar a belvárosi Szent Mihály-templomban az Adventi Missziós Hetek keretében. A koncerten többek között elhangzott Gabriel Fauré: Pie Jesu Domine és Otto Fischer: Lennék bár kisharang című műve orgonakísérettel. Utóbbi műben Kovács Emese 5.a osztályos tanuló gordonkán is közreműködött. Az 1.c osztályból Filip Kitti, Zentai Viktória és Nagy Boglárka, a 6.b-ből Krivánszki Zsanett, Papp Lina és Somogyi Gergő mondtak verset. A koncert végén a másodikos nívósok jelen lévő tagjai regöltek és táncoltak. 
Ezúton fejezzük ki itt is Varga Éva főszervezőnek a köszönetünket, aki az alábbi kommentet írta:
"A Szent Mihály templom munkatársai nevében nagyon szépen köszönjük Pászti Károly pedagógus vezetésével fellépő gyermekek szereplését! Nagyon szép és megható élményt nyújtott számunkra és örömünkre szolgált, hogy velünk együtt tiszta szívvel együtt várjuk a Megváltó születését! Áldott, békés adventi várakozás és szeretetteljes ünnepeket kívánunk a tanulók, pedagógusok és a kedves szülők számára!"
A rendezvény plakátját itt tekinthetik meg, a rendezvényen készült fotókat pedig a Galériában.