Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
A Műcsarnokba látogattak gimnazistáink
A "Tiszta szívvel festeni" című kortárs kiállításán jártak kilencedikes humán szakos és kadét diákjaink, ahol Kondor Attila, Szotyory László, Lajta Gábor és Konkoly Gyula életműveibe nyerhettek betekintést.


A négy önálló életművet bemutató tárlat közös gondolata a festészet. Bár Kondor, Szotyory, Lajta és Konkoly más-más életszakaszban vannak és eltérő vizuális eszköztárral jelenítik meg gondolataikat, mégis ugyanaz művészetük célja: tiszta szívvel festeni.Szotyory László misztikumba hajlóan fátyolos festményeit csodáltuk meg először, majd Kondor Attila transzcendens alkotásai ejtettek ámulatba minket, Lajta Gábor és Konkoly Gyula képei pedig igen gondolatébresztőnek bizonyultak - történeteket kapcsoltunk, kreáltunk a látottakhoz.Mindenkinek más-más műtárgy lett a kedvence, de a kiállítás összességében is nagy hatást gyakorolt ránk, s a kortárs művészetet ismét sikerült közelebb hoznunk a diákjainkhoz.