Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
"Egészséges" igazolás
Már a napközis táborban is kötelező leadni

Az újpesti napközis tábor vezetőjének felhívása szerint csak azok a gyerekek vehetnek részt a táborozásban, akik rendelkeznek úgynevezett "egészséges" igazolással, amit minden szakrendelőben ingyen kötelesek kiállítani. Igazolás nélkül a gyerekek a tábort nem látogathatják!  

Kérjük a kedves szülőket, hogy erről az igazolásról gondoskodjanak, melyet a tábor vezetőjének, vagy az indulás napján a kísérő pedagógusnak le kell adni.

További figyelmeztetésként írjuk le, hogy amennyiben a gyerek bármilyen okból (betegség, másik tábor látogatása, családi elfoglaltság) megszakítja a napközis tábori ellátását, a tábor vezetője új egészséges igazolást fog kérni. Jó tudni, hogy a hatályos jogszabályok szerint minden gyerektáborban kérni fogják ezt az igazolást, amit a tábor megkezdése előtt leghamarabb négy nappal lehet kiállíttatni.