Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Szóbeli felvételi vizsga beosztása
A beosztás kattintás után, a linken keresztül érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
20 év után elköszönök...
Leköszönő igazgatónk, Borosné dr. Kézy Zsuzsanna "búcsúja".
Tisztelt Olvasók!
20 év vezetői munka után úgy döntöttem, nem pályázom meg az 5. vezetői ciklust. Hív a családom, új és más feladatok, a világ...

De nem hagyom cserben kedves iskolámat; középiskolai igazgatóhelyettesem, Tóthné Nyiszteruk Hilda megpályázta - egy külsős pályázóval egy időben - az igazgatóim posztot, és én minden erőmmel támogattam, támogatom őt. Emberséges ember, kiváló szaktanár és jó vezető léphet a helyemre.

A nevelőtestület már szavazott; Hilda személyében a folytatásra szavazott éppen úgy, mint valamennyi dolgozónk. A szülők és a DÖK is mellette állt ki.

A döntést azonban Újpest Önkormányzat Képviselőtestülete hozza meg a nyár elején. Addig a helyemen maradok és végzem a feladatomat, mint mindig a Csokonai Gimnázium diákjaiért.

Borosné dr. Kézy Zsuzsanna
igazgató