Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hírek
A jubileumi Csokonai-nap videója
Változások a nyílt nap programjában
A holnapi nyílt napon a következő tanárok óráit betegség miatt nem tudják látogatni az érdeklődő szülők és diákok: Badakné-Bohó Tímea, Lángné Szemcsák Nóra, Bátory Krisztina, Kondorosi Edit, Varga Csilla. Megértésüket köszönjük!
Újra nyitott kapuk!
November 23-án ismét nyílt nap lesz iskolánkban! A látogatható órákra a kattintás után megjelenő linken jelentkezhetnek:
Megjelent a CSOKONAI ECHO 2. száma!
Iskolaújságunk legfrissebb számában olvashatják volt igazgatónk, Borosné dr. Kézy Zsuzsanna jubileumi vezércikkét, a Cood Week beszámolóját, a 7-esek Határtalanul-kirándulását, s sok egyéb hírt és érdekességet iskolánk háza tájáról.
Október 3-án nyílt nap lesz gimnáziumi tagozatunkon - részletek a BEISKOLÁZÁS / 9. ÉVFOLYAM alatt

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
1%-os felajánlás

A Mesterségek Iskolája Alapítvány Kuratóriuma kéri Önt, hogy a 2008. évi adójának 1%-át alapítványunk javára ajánlja fel.

Tisztelt Támogatónk!

A Mesterségek Iskolája Alapítvány Kuratóriuma kéri Önt, hogy a 2008. évi adójának 1%-át alapítványunk javára ajánlja fel.

Alapítványunk már 18. éve fáradozik a Csokonai Vitéz Mihály 12 Évfolyamos Gimnázium tanulóiért. A 2008/2009-es tanévben kulturális hozzájárulással (500 Ft/fő), különféle díjak (Telepovszki Tiborné Emlékplakett, Aranypenna-díj) adományozásával, év végi könyvjutalommal, az erdélyi kirándulás, a szalagavató bál, a 20. évforduló ünnepi kiadványunk támogatásával, a 8. osztályos tanulók legkiválóbbjainak fényképezőgép (osztályonként 1 db) odaítélésével, a gólyatábor támogatásával (50.000 Ft) törekszik a nevelés oktatás tárgyi és szakmai feltételeit javítani, a tanulókat motiválni, jutalmazni.

2007-ben került sor először az Alapítványunk által létrehozott Csokonai Emlékplakett odaítélésére: a legkiválóbb érettségiző diákok kapták meg a jóváhagyott Kitüntetési Szabályzatban lefektetettek szerint.

Az elmúlt években örömünkre megnövekedett az 1 %-okból befolyt és szétosztható keretösszegünk. Ez a 2008. évre vonatkozóan 1 188 130 Ft-ot jelentett. Miután közhasznú alapítványunk vállalkozási tevékenységet nem folytathat és csak az állampolgárok felajánlásaiból és pályázati pénzekből gazdálkodhatunk, kérjük további támogatását.

Ha Ön úgy dönt, hogy iskolánk 666 tanulója javára rendelkezik adójának 1 %-áról, nem kell mást tennie, mint az általunk kitöltött Rendelkező Nyilatkozatot egy borítékban elhelyezve, lezárva, a borítékra kívülről nevét és adószámát ráírva az adóbevallással egyidőben munkáltatójának vagy az APEH-nak juttassa el.

Köszönjük együttműködő támogatását!

Budapest, 2009. február 18.

Borosné dr. Kézy Zsuzsanna sk.
a kuratórium elnöke

 

-----"-------------------------------------------------------------------"--------------------------------------------"-------------------------------------------

 

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT

A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

 

A kedvezményezett adószáma: 19672933-1-41

 

A kedvezményezett neve:

…………………………..…Mesterségek Iskolája Alapítvány………………………..…

 

Ennek kitöltése nem kötelező.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tudnivalók

Ezt a nyilatkozatot csak akkor töltse ki, ha valamely társadalmi szervezet, alapítvány vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap javára kíván rendelkezni.

 

A nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely e lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abba a nyilatkozat elhelyezhető legyen.

 

FONTOS!

A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS AZ ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel.

 

Mesterségek Iskolája Alapítvány

1046 Budapest, Bőrfestő utca 5-9.

csvmgtitkar@gmail.com

telefon: 380-7170